طرح کسب کار فرآوری و بسته بندی ماهی
خلاصه طرح
موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی
ظرفیت : ۱۸۰۰ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل : ۷۱/۲۲۸۹ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی : ۷۱/۲۲۹ میلیون ریال
سهم تسهیلات : ۲۰۶۰ میلیون ریال
میزان اشتغالزایی : چهـل و نه نفـر
دوره بازگشـت سرمایه : شـانزده ماه
مقدمــه :
بستهبندی کردن به عنوان یک آپشن مهم مدتهاست نزد محققان و کاردانان علوم بازارابی مورد بررسی قرار گرفته است . استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا میبخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.
آلودگی و فساد مواد پروتئینی حیوانی و فراورده های دامی موجب افت قابل توجه ارزش غذایی و نهایتا خروج مواد باارزش غذایی ازچرخه مصرف میگردد. از دیگر سو استفاده از گوشت ماهی و سایر آبزیان به عنوان یک منبع غذایی مهم و با ارزش میتواند در تامین سلامت جامعه نقش بسزایی ایفا نماید چرا که چربی موجود در گوشت ماهی دارای کلسترول غیر مضر میباشد. لکن گوشت ماهی ماده غذایی بسیار حساس و سریع الفسادی است که حفظ کیفیت آن از مرحله صید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است، لذا صنایع مربوط به فرآوری و نگهداری این محصول میتوانند در ارتقای کیفیت و در نتیجه ترغیب مصرفکنندگان به استفاده از این فرآورده مهم مؤثر باشند ، با عنایت به این موارد فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی به ظرفیت یکهزار و هشتصد تن در سال مد نظر ارائه دهندگان طرح میباشد. انجام این امر به صورت دریافت اجرت برای بسته بندی گوشت ماهی از صاحبان کالا بوده و طی آن افت وزنی حدود سی و پنج درصدی ناشی از فرایند فرآوری و خروج امعا و احشا محاسبه میگردد و ضایعات ماهی که در تهیه پودر ماهی به کار میرود نیز به صاحبان کالا عودت میگردد.
طرح کسب کار فرآوری و بسته بندی ماهی
طرح کسب کار فرآوری و بسته بندی ماهی
قبل از خرید طرح کسب کار فرآوری و بسته بندی ماهی حتما موارد زیر را با دقت بخوانید.
[download id=”20188″ format=”6″]