طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیموReviewed by naser on Feb 7Rating: ۴.۵طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیموطرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

چکیده طرح 

موضوع طرح : طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

ظرفیت : ۸۰۰ تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان‌های جنوبی

سرمایه گذاری کـل:  ۲۳۱۲ میلیون ریال

سهم آورده متقاضی:  ۲۳۲ میلیون ریال

سهم تسهیلات:  ۲۰۸۰ میلیون ریال

میزان اشتغالزایی :  ۱۶ نفر

دوره بازگشـت سرمایه:  ۲۰ ماه

مقدمه محصول 

علیرغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور می‌گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.
هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:
به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای ۸۸-۸۶% رطوبت و دمای ۱۴-۱۳ درجه سانتی‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.
برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دی‌اریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت ۷۷ درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پرکن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.

قبل از خرید طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو  حتما موارد زیر را با دقت بخوانید.

 

 

 

 

۱۲۰۰۰ تومان – دانلود

۱ نظر

پاسخ دهید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.