طرح توجیهی تولید ماکارونی

طرح توجیهی تولید ماکارونیReviewed by google on May 17Rating: ۳.۵طرح توجیهی تولید ماکارونیطرح توجیهی تولید ماکارونی

طرح توجیهی تولید ماکارونی

با سلام این طرح توسط  آقای سینا باقری برای کیو تست ارسال شده و با قیمت مناسب در سایت قرار گرفته است.

اماکارونی

۷۵۰۰ تومان – دانلود

مقدمه :

فراورده های ماکارونی به دو نوعند :

۱– فراورده های ماکارونی ساده

۲- فراورده های مارونی تخم مرغدار

فراورده های مارونی به دونوع توپر وتوخالی نیز دسته بندی میشوند فراورده های مارونی توپر از فراورده های ماکارونی توپر می توان :

۱- ورمشیل یا رشته فرنگی که قطرش بین ۰/۵ تا ۰/۸میلی متر است و خود به سه نوع ورمیشل راست ، ورمشیل پیچ خورده و ورمیشل پراکنده تقسیم بندی میشود.

۳ ۲- اسپاگتی که از متداولترین فراورده های ماکارونی است که قطر آن حدود ۱/۵ تا ۲/۵ میلی متر است به دو نوع اسپاگتی کوتاه و اسپاگتی بلند تقسیم بندی می شود .

۳- نودل که یکی دیگر از فراورده های ماکارونی است به صورت نوارهای محکمی می باشند به ضخامت حدود ۰/۸ میلی متر و به عرض متفاوت نودلها به انواع ، نودل راست ، نودل پیچ خورده و نودل پراکنده تقسیم بندی میشود. ۴- انواع مخصوص این فراورده های ماکارونی به اشکال گوناگون مثل خربزه ، ستاره ، برنج، و غیره تهیه میشوند و معمولا” از این انواع برای تهیه سوپ استفاده میشود

فراورده های ماکارونی توخالی:

۱- فراورده هایی که کاملا شبیه اسپاگتی است با این تفاوت که در میان آن حفره ای وجود دارد واندازه قطر خارجی آن ۴ تا ۵ میلیمتر است ۲- البازو : نوع دیگر فراورده های ماکارونی توخالی است که بصورت کوتاه بریده می شود ومتداولترین آن بین ۴ تا ۶ میلی متر ضخامت دارد وقطر جداره آن ۱ میلی متر است

۷۵۰۰ تومان – دانلود

نحوه ساخت ماکارونی

فراورده های ماکارونی از مخلوط کرد ن آرد مخصوص با اآب بدست می آیند بدین طریق خمیر حاصل میگردد در نهایت قالب گیری میشود وبه اشکال مختلف در می آید. ماکارونی به عنوان یک محصول خشک شناخته می شود اما درکشور هایی مثل ایتالیا از ماکارونی قبل از خشک شدن نیز استفاده می کنند . فراورده های ماکارونی معمولا در حدی خشک می شوند که رطوبط آنهابه ۱۳ درصد برسد .

ارزش غذایی ماکارونی

: هرکیلو از فراورده های ماکارونی۳۵۰۰ کالری انرژی ذخیره دارد (توجه داشته باشید بدن انسان حدود ۳۲۰۰ کالری انرژی در روز نیاز دارد) و حاوی ۱۲% پرتئین می باشد وبطور متوسط ۷۰۰گرم ماکارونی می تواند نیاز پروتئین روزمره انسان را تامین کند . ۶ برای افزایش ارزش غذایی ماکارونی معمولا به آن ویتامین های گروه B افزوده می شود ( شیر وسویا و گلوتن به ماده آن افزوده می شود )

موضوع طرح :

تولید ماکارونی با ظرفیت ۱۲۰۰ تن در سال

نوع تولیدات : ماکارونی

تعداد شاغلین : ۱۵ نفر

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح : ۴۶۴۰

سرمایه گذاری ثابت : ۴۲۰۰

سرمایه در گردش : ۱۶۰

در آمد سالیانه:

۴۲۰۰ سود ویژه : ۱۳۵۷

دوره بازگشت سرمایه : ۳۸ ماه

نرخ باز دهی سرمایه : ۳۲%

۷۵۰۰ تومان – دانلود

[download id=”41″ format=”9″]

۷۵۰۰ تومان – دانلود

طرح توجیهی تولید ماکارونی طرح توجیهی تولید ماکارونی طرح توجیهی تولید ماکارونی

۳ نظر

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.