طرح توجیهی تولید ترشی خیار شور مربا

moraba torshi va khiyarshor کیوتست

طرح توجیهی تولید ترشی خیار شور مربا 

طرح توجیهی تولید ترشی خیار شور مربا 

چکیده طرح 

 

 

موضوع طرح : تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت ۶۲۰ تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور

سرمایه گذاری کـل: ۲۶/۱۱۵۶ میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: ۲۶/۱۱۶ میلیون ریال

سهم تسهیلات: ۱۰۴۰ میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: ۱۵ ماه

 

مقدمه محصول 

علی رغم نیاز کشور به واردات محصـولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های کــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشـور  می‌گردد.

از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را در چندان می‌نماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام می‌توانند پاسـخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

 

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

 

این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می‌تواند تهیه کنسرو، کنسانتره، مربا، ترشی، شور و… باشد. ارائه کنندگان این طرح با در نظر داشتن سه مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در جهت پیشبرد صنایع غذایی کشور برداشته و نیز با ایجاد زمینه برای اشتغال نیروی ماهر و نیمه ماهر خصوصا بانوان در رفع معضل بیکاری سهیم شوند.

 

 

قبل از خرید طرح توجیهی تولید ترشی خیار شور مربا   حتما موارد زیر را با دقت بخوانید.

[download id=”20206″ format=”6″]
۲۹۰۰۰ تومان – دانلود
[rating_form id='3']

پاسخ دهید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.