طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی
طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی
چکیده طرح
موضوع طرح : طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی
ظرفيت : 1500 تن در سال
مجوز هاي لازم: اعلاميه تاسيس از اداره كل صنايع استان يا معاونت صنايع روستايي سازمان جهاد كشاورزي
محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمايه گذاري كـل: 2220 ميليون ريال
سهم آوردة متقاضي: 220 ميليون ريال
سهم تسهيلات: 2000 ميليون ريال
ميزان اشتغالزايي : 18 نفر
دورة بازگشـت سرمايه: 2/8 سال ( معادل 34 ماه )
سود ويژه : 58/746 ميليون ريال
مقدمه محصول
نياز انسان به پروتئين موجب شده كه دامهاي اهلي توسط بشر نگهداري و پرورش يافته و بخشي از نياز غذايي وي را تامين نمايند، گرچه در سالهاي اخير جايگزينهايي براي گوشت قرمز معرفي شده وليكن طعم ومزة گوشت كماكان اين محصول را بدون رقيب نگهداشته است. با عنايت به اينكه جمعيت دامي يك كشور سرمايه ملي محسوب مي گردد تداوم توليد و استفاده صحيح از فراورده هاي آن حياتي مي باشد. بنا بر اين توليد گوشت قرمز بايد چنان باشد كه علاوه بر امكان تداوم توليد، صيــانت از جمعيت دامي كشــور را بعنوان يك سرماية ملي و استفادة بهيــنه از فـرآورده هاي آن را ميســر سازد.
افزايش جمعيت كشور در سالهاي اخير و به تبع آن افزايش مصرف فرآورده هاي غذايي موجب شده است كه روشهاي سنتي استحـصال مواد غذايي اعم از كشاورزي و دامداري كارآيي خود را از دســـت بدهند. از ســـوي ديــگر با توجه به نياز حيــاتي انســـان به پروتئيـــن وهمچنين سياستهــاي دولت جمهـوري اســلامي مبني بر لزوم خودكفـايي و عدم وابستگـي به بيگانگان در تامين مواد غذايي اساسي مورد نياز شـــهروندان،درگام نخســت و دستـــيابي به بازار هاي خارجي منطـقه اي و فــرا منطـقه اي، در گام بعدي، بكارگيري روشــهاي علمي نوين اهميت روزافــزوني يافته اسـت.
طرحهاي دامپروري خصوصا پرورش گاو و گوسفند با روشهاي علمي و درقالب واحدهاي صنعتي و نيمه صنعتي موجبات دستيابي به توليد اقتصادي و بهداشتي فراورده هاي دامي را فراهم مي آورد. با اجراي اين گونه طرحها علاوه بر تامين پروتئين دامي جوامع در حال رشد، راندمان توليد افزايش يافته و از امكانات بالقوه و بالفعل محلي و منطقه اي استفاده بهينه به عمل مي آيد مضافاً اينكه باعث ايجاد اشتغال مولد گرديده و سوددهي معقولي را براي سرمايه گذار در پي خواهد داشت. ضمن اينكه اين طرح داراي اين قابليت ميباشد كه در قالب تعاوني هاي بانوان به مرحله اجرا درآيد.
قبل از خرید طرح توجیهی تولید نخ متوسط تا ضخیم از ضایعات نساجی حتما موارد زیر را با دقت بخوانید.
[download id=”20256″ format=”6″]
.gif)

2 نظر
بسیار عالی
بسیار عالی